Kloakrør

Skal du bruge kloakrør til bortledning af spildevand fra toiletter, vaske i huse eller til bortledning af regnvand? Eurotrading skaffer lige de kloakrør, du skal bruge til dit entreprenørprojekt.

De to mest populære typer, vi leverer, er PVC-rør og PP-rør. PVC-rør holder længe, og har en god trykfasthed. PP-kloakrør er mere miljøvenlige, fleksible og kan tåle højere temperaturer.

Vi sælger rørene til alle formål og i mange dimensioner. Du skal bare kontakte os og fortælle, hvad du skal bruge.

Brønde

Vi skaffer også brønde til flere formål. Vi sælger motovejsbrønde, multibrønde, rendestensbrønde, tagnedløbsbrønde, tørbrønde med mere.

I dag sælges de fleste brønde i materialerne PVC og PP, der også anvendes til blandt andet kloakrør og afløbsrør, da den hårde plastik er nemmere at arbejde med sammenlignet med beton.

Udover et stort udvalg af brønde kan vi også skaffe dæksler, afløbsrender, brøndpumper og samletanke til opsamling af spildevand: for eksempel ved områder omkring sommerhuse eller kolonihavehuse.

Drænrør

Med drænrør kan du nemt mindske risikoen for oversvømmelser på marker, parkeringspladser, beboelsesområder og så videre. Uanset, om du skal tilslutte drænet et kloakafløb, en regnvandsfaskine eller en kloakbrønd, så har vi alt, hvad du skal bruge.

Vi leverer drænrør i mange længder samt drænrør med og uden filt. Skal du også bruge en regnvandskasette til faskine for at aflede vandet direkte ned i jorden, er det heller ikke noget problem.

Døre og vinduer

Vi sælger døre til alle formål – både indvendige og udvendige døre. Vi kan levere skydedøre, udhusdøre, porte, lydtætte døre, dørkarme, branddøre, glasdøre og meget mere.

Det samme gælder vinduer, som vi gerne skaffer i alle former og størrelser. Udvalget er stort og vi kan blandt andet levere tostyrede vinduer, bondehusvinduer, side- og tophængte vinduer, dannebrogsvinduer, trævinduer, træ/alu vinduer og energirigtige vinduer.

Tagmaterialer

Når du bygger tag, kan det være en lang proces, som kræver en stor mængde forskellige tagmaterialer. Uanset om du skal udskifte, renovere eller bygge nyt tag, kan vi sørge for, at du får alle materialerne leveret, når du skal bruge dem.

Vi sælger blandt andet tagpap, stålplader, termotag, trapezplader, tagsten og betontagsten, ståltag, aluprofiler, inddækning, tagrender og meget mere.

Vi står på pinde for dig, så skynd dig at give os et ring.

Murerartikler

Vi leverer alle byggematerialer og murerartikler til store og små byggeprojekter.
Skal du bruge mørtel, beton, cement, fugemasse, murerværktøj med mere, så kontakt Eurotrading – vi leverer fra dag-til-dag.

Der er ingen grænser for, hvad vi kan skaffe, så du behøver aldrig frygte at gå ned på murertilbehør, mursten eller blokke.

 

Fliser

Skal du bruge nye fliser til gulve eller vægge? Skal det være betonfliser, eller er du mest til marmor eller mosaik?
Der er næsten ingen begrænsninger, når det gælder fliser til hus og have. Måske er du i gang med at renovere eller bygge nyt badeværelse, og skal have leveret nogle lækre badeværelsesfliser? Eller måske skal du bruge nogle flotte betonfliser til en ny terrasse?

Vi sælger alle former for gulvfliser, klinker og vægfliser og er altid klar på at skaffe dig de perfekte fliser til dit projekt.

Skruer, søm, bolte, beslag m.m.

Vi leverer med glæde også alle små elementer, som skal bruges til at samle byggematerialerne med. Det gælder selvfølgelig alle former for beslag, rawplugs, møtrikker, hængsler, fuge- og spartelmasse, skruer, søm, lim, gervindstænger og meget, meget mere.

Kontakt

Telefon: 29 47 68 35
E-mail: henrik@eurotrading.dk
Banevænget 1 4930 Maribo