Jern og metaller

Hos Eurotrading sælger vi jern og metaller i store mængder til både privat og erhverv. Vi sørger for, at stål og jern bliver leveret og skåret til præcist efter dine behov.

Vi sælger alt fra jern, stål og rustfri stål til messing aluminium, kobber med mere.
Nedenfor kan du se nogle forslag på de produkter, vi ofte leverer, men har du noget andet i tankerne, er du meget velkommen til at kontakte os – vi skaffer det hele.

Metalbjælker

Skal du bruge stålbjælker til at understøtte større eller mindre byggeprojekter og konstruktioner? Du kan få stålbjælker i almindelig og galvaniseret stål – selvfølgelig i et hav af størrelser og variationer.   De mest almindelige metalbjælker kaldes i daglig tale H-bjælker, U-bjælker og I-bjælker afhængig af bjælkernes former.

Lad os høre, hvad du skal bruge.

Metalrør

Hvis du er på udkig efter stålrør eller fittings er Eurotrading den, du skal have fat i.
Vi leverer både runde og rektangulære metalrør i blandt andet stål, rustfri stål og aluminium.

Jern- og stålplader

Skal Eurotrading levere jern- eller stålplader til dit byggeprojekt?
Vi sælger alle former for metalplader til mange forskellige formål. Vi sælger for eksempel rustfrie stålplader samt øvrigt sortiment i stålplader. 

Vi leverer også skridsikre riffelplader / dørkplader, som er perfekte til ramper og arbejdsområder, hvor der ikke må være glat.

Betonjern og armeringsnet

Skal du bruge tentorstål / betonjern eller armeringsnet / rionet til at forstærke en bygningskonstruktion? Så skal du have fat i os.

Vi sælger armeringsnet i flere forskellige maskestørrelser. Du skal bare fortælle os, hvad du har brug for. Vi kan selvfølgelig også skaffe dig bukkenøgler til bukning af betonjern.

 

Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe