Hegnsmaterialer

Eurotrading er dit lokale Poda center. Vi er totalleverandører i alt indenfor hegn og hegnsmaterialer.
Du kan læse mere om vores produkter, garantier og montage på Poda Hegns hjemmeside her

Som lokalt Poda center tilbyder vi et komplet sortiment i alt til hegn, men derudover tilbyder vi også rådgivning, projektering og montering af alle typer hegnsopgaver.

 

Hegn til have

Hegn til have og omkring ejendomme kan både være funktionelle og smukke – nogle gange er det ene præmis vigtigere end det andet.

Hos os finder du alt lige fra simple trådhegn til hegn i smedejern.

Med et simpelt trådhegn kan du nemt holde dine børn, hund eller kanin sikre på din grund. Trådhegn er et simpelt og effektivt hegn til indhegning af din have eller ejendom. Vi anvender selvfølgelig kun trådhegn i den bedste kvalitet med kraftig og holdbar tråd.

Når du køber smedehegn fra Poda, er der ofte tale om en investering for livet, fordi smedejern har en ekstrem lang holdbarhed. Smedejernshegnet bliver fremstillet til netop dine mål, som sikrer dig den bedste løsning til din ejendom.

Vi leverer selvfølgelig også træhegn, hvor kvaliteten er helt i top. Her har vi særligt fokus på træhegnets holdbarhed og udseende. Vi tilbyder blandt andet Lund hegn, raftehegn og stakitter (Country Garden og Terndrup).

Hegn til dyr

Når det handler om hegn til dyr, er sikkerhed og kvalitet den største prioritet. Dette gælder især hegn til større dyr som heste og kvæg. Poda hegn til heste er nemlig designet til at sikre dyrenes sikkerhed med et minimum af skarpe kanter og hjørner.

Du kan selvfølgelig få Poda hegn til dyr i alle størrelser. Vi leverer blandt andet hegn til grise, fjerkræ, får, geder, hunde, skov og vildt.

Porte og låger

Fordi låger bliver betjent flere gange om dagen, går vi ikke på kompromis med funktionalitet og kvalitet. Vi leverer blandt andet porte og låger til parker, naturområder, haver, erhvervsejendomme og private ejendomme.

Vi tilbyder en lang række porte og låger fra Poda: trælåger, stållåger, smedejern, klaplåger, færiste med mere.

Tag fat i os og fortæl os om dine behov, så finder vi den bedste løsning til dig.

Montage og service

Når du køber Poda hegn hos os, tilbyder vi både professionel rådgivning, montering af hegn samt vedligeholdelse og servicering.

Ønsker du selv at montere dit hegn, er det også en mulighed. Her står vi til rådighed med gode råd og vejledning, så du er godt klædt på.

Tilbehør

Poda er ikke kun hegn. Udover hegn leverer vi nemlig også en lang række andre Poda produkter og tilbehør.

Har du for eksempel dyrehold, kan vi tilbyde flere former for vandingssystemer og vandingsprodukter til dyr: drikkekar, mulepumper, helårsdrikkekop, helårsdrikkekar, soldrevet markpumpe med mere. Derudover leverer vi også læskure, som er modulopbygget, hvis de senere hen skal udvides.

Har du områder med strømhegn, tilbyder vi et Poda SMS Alarm system, som sender dig en sms, når der er driftsforstyrrelser på hegnet.

Til naturområder leverer vi ofte broer, trapper, stenter, færiste og passager – mulighederne er mange.

Kontakt

Telefon: 29 47 68 35
E-mail: henrik@eurotrading.dk
Banevænget 1 4930 Maribo