Entreprenørmaterialer

Eurotrading sørger for, at du som entreprenør har det rigtige udstyr til dine opgaver. Hos os kan du købe alt, hvad du skal bruge til alle former for entreprenørarbejde, og vi leverer det lige til byggepladsen, eller hvor du ønsker det. Vi skaffer alt lige fra containere, alt til dræn og kloak, afspærring og meget mere.

Nedenfor kan du læse om et lille udpluk af det sortiment, som vi tilbyder. Har du en særlig forespørgsel, skal du ikke tøve med at kontakte os – vi leverer dag-til-dag!

Containere

Står du og skal bruge en container? Så kan Eurotrading skaffe et bredt udvalg af containere til alle formål, uanset om du er interesseret i at købe eller leje.

Vi leverer blandt andet skibscontainer, container med kroghejs og wirehejs, container med gaffellommer, opbevaringscontainer, affaldscontainer, køle-/frysecontainer, isoleret container – ja sågar en kontorcontainer, hvis I står og har pladsmangel eller er i gang med at renovere virksomheden.

Vi har som regel skibscontainere på lager både nye og brugte. 

Du kan få containere i alle størrelser: 8 fod, 10 fod, 20 fod og 40 fod. Fortæl os, hvad du skal bruge, så skaffer vi det!

Kloakrør

Skal du bruge kloakrør til bortledning af spildevand fra toiletter, vaske i huse eller til bortledning af regnvand? Eurotrading skaffer de kloakrør, du skal bruge til dit entreprenørprojekt.

De to mest populære typer, vi leverer, er PVC-rør og PP-rør. PVC-rør holder længe, og har en god trykfasthed. PP-kloakrør er mere miljøvenlige, fleksible og kan tåle højere temperaturer.

Vi sælger rørene til alle formål og i mange dimensioner. Du skal bare kontakte os og fortælle, hvad du skal bruge.

Brønde

Vi skaffer også brønde til flere formål. Vi sælger motorvejsbrønde, multibrønde, rendestensbrønde, tagnedløbsbrønde, tørbrønde med mere.

I dag sælges mange brønde i materialerne PVC og PP, der også anvendes til blandt andet kloakrør og afløbsrør. Vi levere også betonrør til de store projekter. 

Udover et stort udvalg af brønde kan vi også skaffe dæksler, afløbsrender, brøndpumper og samletanke til opsamling af spildevand: for eksempel ved områder omkring sommerhuse eller kolonihavehuse.

Drænrør

Med drænrør kan du nemt mindske risikoen for oversvømmelser på marker, parkeringspladser, beboelsesområder og så videre. Uanset, om du skal tilslutte drænet et kloakafløb, en regnvandsfaskine eller en kloakbrønd, så har vi alt, hvad du skal bruge.

Vi leverer drænrør i alle dimensioner samt med og uden filt. Skal du også bruge en regnvandskassette til faskine for at aflede vandet direkte ned i jorden, er det heller ikke noget problem.

Afspærring

Sikkerheden skal være i orden på byggepladser og ved industriområder. Det kræver de korrekte afspærringer og markeringer af farlige områder. Hos Eurotrading er mulighederne mange og vi skaffer lige præcis de materialer til afspærring og sikkerhedsmarkeringer, som du har brug for.

Vi sælger alt fra pullerter, beskyttelsesværn, afspærringsbumme, vejbump, parkeringsstop samt påkørselsværn i alle afskygninger.

Med skilte og mærkning sikrer I et tryggere og godkendt arbejdsmiljø. Vi leverer skilte til nødudgange, nødskilte, brandskilte, advarselsskilte, påbudsskilte eller forbudsskilte.

Vi sørger for, at du hurtigt står med lige præcis det antal og typer af betonklodser, som du skal bruge til dit entreprenørprojekt.
Vi leverer gerne betonklodser og byggehegn lige til byggepladsen, så I kan afspærre et område hurtigt og effektivt.

Skal du bruge betonklodser til afspærring, kan vi tilbyde et væld af kombinationer. Du kan for eksempel få betonklodser til afspærring i hvid eller grå, med eller uden stolpehul og med eller uden refleks.

Alt du skal gøre, er at kontakte os med din bestilling. Husk, at vi tilbyder levering samme dag så vidt det er muligt.

Kontakt

Telefon: 29 47 68 35
E-mail: henrik@eurotrading.dk
Banevænget 1 4930 Maribo