El og VVS

Hos Eurotrading kan du få alt i el og VVS. Nedenfor kan du se en række af vores produkter, men finder du ikke det, du lige står og mangler af el-artikler og VVS-materialer, ringer du bare – så skaffer vi det, du skal bruge.

Kabel og ledning

Eurotrading sælger alt i ledninger, kabler og tilbehør hertil.

Vi kan levere installationskabler, ledninger, gummikabler, styrekabler, kabelbro, krympemateriel, kabelsæt, kabeltromler og meget, meget mere.

Industri EL

Vi kan levere et bredt udvalg af el-artikler til industri og landbrug – lige når du har brug for det.

I industrien og landbruget skal sikkerheden altid være i top. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af el-artikler i form af sikkerhedsafbrydere, elhegn, alarm og overvågning, motorværn, nødstop/trykknapkasser og meget mere.

Gulvvarme

Skal du til at renovere eller lægge nye gulve? Så er det oplagt også at få lagt gulvvarme ved samme lejlighed. Hos Eurotrading kan du både få varmekabler og varmemåtter, så du kan sikre dig selv lækker gulvvarme i dit hjem.

Lysstyring

Lysstyring og sensorer kan spare dig for en masse penge på elregningen. Der er ikke noget værre end at gå på weekend eller tage på ferie, for at komme hjem og opdage at lyset har været tændt i tre dage. Med lysstyring kan du selv bestemme, hvornår lyset skal være tændt eller slukket.

Hos os kan du få fat i alt lige fra bevægelsessensorer, skumringsrelæ, bevægelsesmelder og trappeautomat. Kontakt os. Så finder vi den bedste løsning til dig.

Elvarme

Med vores store udvalg af produkter indenfor elvarme behøver du ikke fryse om vinteren. Vi har løsninger til elvarme, som både fungerer i private hjem og i erhverv.

Vi leverer alt lige fra elradiatorer, fritstående elradiatorer, frostvagter, håndtørrere, varmeblæsere, varmepaneler og meget mere.

Diverse

Eurotrading leverer selvfølgelig også alt i el-tilbehør som:

  • Stikpropper
  • Forlængerled
  • Stikdåser
  • Energimålere
  • Fodkontakter
  • Kontaktdåser
  • Møntautomater
  • Sikringer

med mere.

Toiletter

Eurotrading leverer toiletter med flere forskellige funktioner og i mange udformninger. Vi sælger for eksempel væghængte toiletter, gulvstående toiletter, børnetoiletter og sågar douche toiletter, som kan give dig et skyl bagi og dermed en helt ny følelse af renhed.

Vi skaffer også reservedele, toiletsæder, bideter, urinaler og indbygningscisterner – alt det, du har brug for af VVS-produkter til badeværelset.

Vaske

Vi sælger et hav af vaske til køkken, bryggers, badeværelser, industri og landbrug. Vi leverer blandt andet håndvaske, køkkenvaske, udslagsvaske, vaskekar, men også tilbehør som vandlåse, bundventiler, køkkenkværne, reservedele med mere.

Vandhaner

Skal du have vand i hanen? Så er det heldigt, at vi forhandler vandhaner og armaturer i alle former og til alle formål.

Hos os finder du alt lige fra vandhaner til badeværelset og køkken, køkkenarmaturer, udendørs vandhaner, brusearmaturer, badekarbatterier – sortimentet er uendeligt. Kontakt os med dine ønsker, så skaffer vi det, du har brug for.

Gulvafløb og afløbsrør

Hos Eurotrading går vi ikke ned på afløbsrør. Vi leverer afløbsrør i mange dimensioner, for eksempel: 32 mm, 40 mm, 50 mm, 75 mm og op til 110 mm.

Dimensionerne afhænger selvfølgelig af formål: gulvafløb, under håndvask, køkkenvask, ved en vaskemaskine og så videre. Vi skaffer dig kloakrør og afløbsrør i dine ønskede mål, så du kan opnå det bedste resultat, når du for eksempel laver nyt bad eller bryggers.

Vi leverer alt fra gulvafløb i plast og rustfrit stål, vandlåse, afløbsslanger, koblinger, afløbspumper og meget mere.

Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe