Dræn og kloak

Eurotrading sælger alt, du skal bruge til dræning og kloakering. Vi leverer produkterne samme dag eller med dag-til-dag-levering, så du hurtigt og effektivt er sikret korrekt mod bortledning af regnvand og spildevand.

Skal du lave kloak indenfor, for eksempel i forbindelse med et nyt badeværelse, bryggers eller køkken, skal kloakken jo passe perfekt til rummene. Det kan også være, at de gamle betonrør er utætte. Derfor er det en god idé at skifte til moderne PVC- eller PP-rør, der holder helt tæt.

Til udendørs kloakering tilbyder vi alt fra kloakrør, dræn, brønde, regnvandsbeholdere og meget andet

Kloakrør

Skal du bruge kloakrør til bortledning af spildevand fra toiletter, vaske i huset eller til bortledning af regnvand? Eurotrading skaffer lige præcis de kloakrør, du skal bruge.

De to mest populære typer, vi ofte leverer, er PVC rør og PP-kloakrør. PVC-rør holder længe, og har en god trykfasthed. PP-kloakrør er mere miljøvenlige, fleksible og kan tåle højere temperaturer.

Vi sælger rørene til alle formål og i mange dimensioner. Du skal bare kontakte os og fortælle, hvad du skal bruge.

Brønde

Brønde kan fås til mange forskellige formål. Eurotrading sælger tagnedløbsbrønde, sandfangsbrønde, drænbrønde, rensebrønde med mere, som alle er fordelagtige til afledning af vand.

I dag sælges de fleste brønde i materialerne PVC eller PP, der også anvendes til blandt andet kloakrør og afløbsrør, da den hårde plastik er nemmere at arbejde med sammenlignet med beton.

Udover et stort udvalg af brønde kan vi også skaffe dæksler, afløbsrender, brøndpumper og samletanke til opsamling af spildevand: for eksempel ved områder med sommerhuse eller kolonihavehuse.

Drænrør

Drænrør spiller en stor rolle i at mindske risikoen for oversvømmelser på marker, parkeringspladser, beboelsesområder med mere. Drænet tilsluttes for eksempel kloakafløb, regnvandsfaskine eller en kloakbrønd.

Vi leverer drænrør i alle dimensioner samt med og uden filt. Skal du også bruge en regnvandskasette til faskine for at aflede vandet direkte ned i jorden, er det heller ikke noget problem.

Kælder- og drænpumpe

Er uheldet ude, og du står og skal flytte store mængder vand, skal du have fat i en kælderpumpe eller drænpumpe hurtigst muligt. Eurotrading leverer fra dag-til-dag, så skynd dig at give os et ring – så er vi på opgaven.

Vi leverer mange forskellige pumper, både store og små og til private og erhverv. Ved du ikke præcis hvilken kælder- eller drænpumpe, du skal bruge, så vejleder vi dig gerne.

Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe