BYGGEMATERIALER

Hos Eurotrading sælger og leverer vi alle former for byggematerialer til dit byggeprojekt.

Uanset om du skal bygge om, bygge nyt eller bygge til, så leverer vi gerne byggematerialerne.
Hos os får du byggematerialer til både store og små projekter.

Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører for at sikre dig materialer og værktøj i den bedste kvalitet og til en god pris.

Byggeplader

Eurotrading skaffer de plader, som du skal bruge til dit byggeri. Det kan for eksempel være træ- eller gipsplader til gulve, vægge eller lofter. Der er mange muligheder, hvad enten du skal bruge MDF, spånplader, krydsfiner, gipsplader eller andet.

Alt du skal gøre, er at kontakte os. Så skaffer vi de plader og byggematerialer i den type og tykkelse, du skal bruge.

Træ

Valget af træ til dit byggeprojekt er utroligt vigtigt, hvis du skal sikre dig det bedste resultat. Eurotrading sælger alle former for byggematerialer i træ: forskallingsbrædder, gulvstrøer, spærtræ, tagbrædder, profilbrædder, terrassebrædder, tømmer og meget, meget mere.

Vi står på pinde for dig, så skynd dig at give os et ring.

Døre og vinduer

Vi sælger døre til alle formål – både indvendige og udvendige døre. Vi kan levere skydedøre, udhusdøre, porte, lydtætte døre, dørkarme, branddøre, glasdøre og meget mere.

Det samme gælder vinduer, som vi gerne skaffer i alle former og størrelser. Udvalget er stort og vi kan blandt andet levere topstyrede vinduer, bondehusvinduer, side- og tophængte vinduer, dannebrogsvinduer, trævinduer, træ/alu vinduer og energirigtige vinduer.

Tagmaterialer

Når du bygger tag, kan det være en lang proces, som kræver en stor mængde forskellige tagmaterialer. Uanset om du skal udskifte, renovere eller bygge nyt tag, kan vi sørge for, at du får alle materialerne leveret, når du skal bruge dem.

Vi sælger blandt andet tagpap, stålplader, termotag, trapezplader, tagsten og betontagsten, ståltag, aluprofiler, inddækning, tagrender og meget mere.

Vi står på pinde for dig, så skynd dig at give os et ring.

Murerartikler

Vi leverer alle byggematerialer og murerartikler til store og små byggeprojekter.
Skal du bruge mørtel, beton, cement, fugemasse, murerværktøj med mere, så kontakt Eurotrading – vi leverer samme dag.

Der er ingen grænser for, hvad vi kan skaffe, så du behøver aldrig frygte at gå ned på murertilbehør, mursten eller blokke.

Fliser

Skal du bruge nye fliser til gulve eller vægge? Skal det være betonfliser, eller er du mest til marmor eller mosaik?
Der er næsten ingen begrænsninger, når det gælder fliser til hus og have. Måske er du i gang med at renovere eller bygge nyt badeværelse, og skal have leveret nogle lækre badeværelsesfliser? Eller måske skal du bruge nogle flotte betonfliser til en ny terrasse?

Vi sælger alle former for gulvfliser, klinker og vægfliser og er altid klar på at skaffe dig de perfekte fliser til dit projekt.

Skruer, søm, bolte, beslag m.m.

Vi leverer med glæde også alle små elementer, som skal bruges til at samle byggematerialerne med. Det gælder selvfølgelig alle former for beslag, rawplugs, møtrikker, hængsler, fuge- og spartelmasse, skruer, søm, lim, gevindstænger og meget, meget mere.

Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe