Belægningssten

Belægningssten kan du bruge i mange forskellige sammenhænge. For eksempel er de fantastisk flotte i indkørsler og til stier.

Eurotrading tilbyder et enormt udvalg af alle typer fliser og belægningssten til både erhverv og private.

Vi kan levere alle typer af belægningssten, og vores sortiment er både stort, varieret og passer til alt lige fra indkørsler til flotte stenterrasser.

Vi arbejder konstant med at finde nye typer belægningssten. Finder du en særlig type flise eller sten til belægning, som du gerne vil have, skaffer vi det selvfølgelig.

Det er vigtigt for os, at du har rig mulighed for at arbejde med spændende belægningsløsninger. Derfor gør vi gerne lidt ekstra for at levere de belægningssten, du efterspørger – uanset størrelse og form.

8 farver

Belægningssten findes ikke kun i grå beton. De fleste af vores sten findes i 8 forskellige farver, som du naturligvis kan kombinere præcis, som du ønsker. Det giver gode muligheder for at lave kreative belægninger af blandt andet indkørsler, terrasser og stier.

Kombinér forskellige belægningssten

Hos Eurotrading tilbyder vi naturligvis klassiske belægningssten som SF-sten, slotssten, herregårdssten og nybrosten.

Vi leverer også gerne nye typer belægningssten for eksempel Flex-Line, Sixtus og Ø-Holm, så mulighederne er mange. Det eneste du skal gøre, er at kontakte os og fortælle os om dine planer, så finder vi de perfekte sten til dig.

Kontakt

Telefon: 29 47 68 35
E-mail: henrik@eurotrading.dk
Banevænget 1 4930 Maribo